Spolujízdou na první letní festival

Spolujízdou na první letní festival

Užij si pohodlnou, levnou a rychlou dopravu na festival jako Rock For People, Mighty Sounds nebo Let It Roll. Potkej další parťáky už cestou!

S BlaBlaCarem začíná festival už cestou. A ještě ušetříš peníze!

Řidiči, kteří nabídnou svou jízdu na letní festivaly, mohou ušetřit až 75 % nákladů na palivo. Když zaplní volná místa v autě, spolucestující jim pak přispějí značnou částku na cestu. Cestující, kteří se na festival chtějí dostat, zase mohou cestovat levněji, rychleji a pohodlněji než hromadnou dopravou. Například na Vysočina Fest do Jihlavy tak můžeš jet z Prahy mnohdy jen za 80 Kč.

Najdi jízdu         Nabídni jízdu

Zelenější cestování

Díky spolujízdě ale nešetříš jen peníze, odlehčíš i životnímu prostředí. Věděl jsi, že 4 cestující v jednom autě mohou snížit produkci CO2 do ovzduší více, než kdyby každý z nich cestoval vlakem?

green_festival

A to hlavní – potkej parťáky už na cestě!

Poznávání nových lidí je jedna z věcí, kterou na letních fesťácích milujeme nejvíce. S BlaBlaCarem potkáš festivalové nadšence už cestou a zábava začne ještě dřív, než dorazíš na místo.

Tipy na nej festivaly první půlky léta:

Rock For People: 3.-5.7., Hradec Králové

Nemáš ještě vstupenku na Rock for People? Minimálně jeden z tvých kámošů už ji má, tak neváhej a kupuj taky. Letos tě čeká super line-up, pecka jídlo, spousta zábavy, krásní lidé a navíc budeš moci využít spolujízdu s BlaBlaCarem.

rockforpeople

Vysočina fest: 7.-9.7., Jihlava

Jihlavu i tento rok ovládne jedna z největších akcí na Vysočině. Tři dny nadupaného programu letos opět pozvednou laťku o něco výš. Velkou novinkou je rozšíření programu o třetí plnohodnotnou stage. Hlavní hvězdou programu je skupina Kabát, která na Vysočině 5 let nevystupovala!

VysočinaFest

Mighty Sounds: 22.–24.7., Tábor

Nejlepší letní party, legendární žánrový festival Mighty Sounds, letos opět proběhne na letišti Čápův dvůr v Táboře. Na 12. ročníku zahrají Irie Révoltés, Asian Dub Foundation, Skindred, Lagwagon, Julian Marley, The Locos, Pipes and Pints, Sto zvířat a celá řada dalších kapel a DJs. Veškeré informace najdeš na www.mightysounds.cz.

Mighty Sounds

Let It Roll: 28.-30.7., Milovice

Další ročník Let It Roll Open Air festivalu se nezadržitelně blíží. Tři noci nabité DnB čekají v samém srdci Evropy na každého, kdo nechce přijít o tento jedinečný zážitek! Můžeš se těšit na umělce z celého světa, unikátní stage a skvělou atmosféru!

let it roll

Běhej Lesy

Chceš se odreagovat a ještě udělat něco dobrého pro své tělo? Vydej se na závody seriálu Běhej lesy, které tě zavedou na ta nejkrásnější místa v přírodě v Česku i na Moravě.  5 závodů, 5 výjimečných lokalit, 5 nezapomenutelných zážitku. Každý závod nabídne vždy delší a kratší trasu (kolem 22 km a 10 km), a to z 80 % na měkkém povrchu a 100 % na čerstvém vzduchu! Nechybí ani dětské závody, týmové soutěže a bohatý doprovodný program. Zaregistrovat se můžeš na www.behejlesy.cz.

Behejlesy

Find out more about

Festivaly

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride