Sportem ku zdraví! Pojeď na RunTour

Sportem ku zdraví! Pojeď na RunTour

Zvedni zadek, nasaď běžeckou obuv a vydej se s BlaBlaCarem na některý ze závodů RunTour 2017. Na výběr máš ze 6 závodních termínů. Na který stihneš natrénovat?

Protože zdraví máme jenom jedno, je třeba si jej vážit. A pečovat o něj. Česká pojišťovna RunTour je běžecký seriál, který zvedá Česko z gauče už šestým rokem. Oblíbený závod se běhá na 5 a 10 kilometrů pro dospělé, děti běhají na 500 a 1000 metrů. V roce 2017 rozběhne RunTour celkem 8 českých měst, z toho 6 termínů je teprve před námi!

runtour 2017

Nadcházející termíny RunTour 2017

27. 5. Brno
10. 6. Plzeň
15. 7. Olomouc
19. 8. Liberec
30. 9. Praha
4. 11. Pardubice

Doraz s rodinou nebo přáteli, běžet můžou velcí i malí. Pro doprovod je připravený zajímavý program – od kapely po autogramiádu slavných osobností. A pokud na závod přijedeš ze vzdálenějšího koutu republiky, domluv si spolujízdu přes BlaBlaCar.

Registrace na RunTour probíhají online na www.run-tour.cz a budou pokračovat až do vyprodání jednotlivých běhů. Pořadatelé rovněž nabízejí možnost darovat startovné jako dárek nebo si dokoupit závodní tričko.

„Unikátní medaile pro každý závod, kterou dostane v cíli každý běžec na speciálních tkaničkách od bot, bereme už jako samozřejmost,“ uzavírá téma RunTour tiskový mluvčí Richard Valoušek. Teď je čas se registrovat.


Na který ze závodů vyrazíš?

Najdi jízdu         Nabídni jízdu


spolujízda autem

Find out more about

Festivaly

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride