Řekni nám, jak moc jsi BlaBla?

Řekni nám, jak moc jsi BlaBla?

Každý druhý z vás se diví, proč se jmenujeme BlaBlaCar. Není to trochu zvláštní název? Ano, je. A taky je za ním zvláštní příběh.

Původní název ve Francii zněl totiž covoiturage.fr. Zkus to vyslovit. To se nedá ani zapamatovat! Jak jsme se rozrostli do dalších zemí, chtělo to vymyslet mezinárodní, jednotný a lehce zapamatovatelný název. A jelikož spolujízda není jen o sdílení nákladů, ale o tom poznat nové lidi a v autě si pokecat, spojili jsme název s jednou funkcí při vyplňování profilu.

Každý z nových členů naší početné rodiny, když se zaregistruje, o sobě ostatním skrze svůj profil sdělí mnoho důležitých a zajímavých informací. Pokud máme sdílet cestu autem ve stísněném prostoru trvající několik hodin, chceme o spolucestujících vědět co nejvíce už předem.

Jednou ze zajímavých věcí je, jak moc jsi v autě ukecaný. Někdo si rád pospí, někdo je schopný mluvit i čtyři hodiny v kuse – a podle toho můžeš očekávat atmosféru v autě.

Bla, BlaBla nebo BlaBlaBla?

Je to jednoduché – stačí si vybrat jednu ze tří úrovní upovídanosti:

jak moc jsi blaMluvím málo, raději spím.

jak moc jsi blablaPodle toho, jakou mám náladu.

jak moc jsi blablablaJá tu pusu nezavřu!

Jasně, pokud si jednou nastavíš nejvyšší míru ukecanosti, neznamená to, že ses zavázal k tomu ji dodržet při každé jízdě. Smyslem je podělit se s ostatními, jak se obvykle chováš a jaké cestování ti vyhovuje. Záleží jen na tobě!

Tak a teď už znáš pointu. Pokud ještě nemáš profil na BlaBlaCaru, můžeš si ho založit teď a obratem vyplnit, do jaké skupiny lidí patříš ty. Jsme zvědaví, jak ukecaný národ jsme!

Find out more about

Tipy

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride