Výhody ambasadorů na BlaBlaCaru

Výhody ambasadorů na BlaBlaCaru

Blahopřejeme všem, kdo už získali ocenění ambasadora BlaBlaCaru! Díky svému zapálení nám pomáháte rozšiřovat komunitu i povědomí o spolujízdě. Děkujeme.

Jaké jsou výhody ambasadorů na BlaBlaCaru?

Ambassadors Advantages: carAmbasadoři získávají nové spolucestující jednodušeji
Čím více hodnocení máš, tím důvěryhodnější osobou pro ostatní členy komunity jsi. Pokud jsi řidič, rychleji zaplníš volná místa v autě. V případě cestujícího ti většina řidičů rychleji potvrdí rezervaci.


Ambassadors Advantages: GiftAmbasadoři od nás získávají speciální bonusy
S našimi ambasadory nejdříve konzultujeme nové úpravy na webu, stejně tak od nás jako první dostávají partnerské dárky.


Ambassadors Advantages: VIPPozvánky na členská setkání BlaBlaCaru a další akce!
Naše ambasadory také upřednostňujeme při potvrzování účasti na setkáních a dalších akcích BlaBlaCaru.

Pár slov od našich nejzapálenějších

ambasador blablacaruSeznam se s naší ambasadorkou Martinou (24 let) se 72 hodnoceními. Pracuje na manažerské pozici a často dojíždí mezi svou rodnou Opavou a Prahou. Jako řidička i jako cestující.

ambasador blablacaruDalším ambasadorem je i Michal (30 let) s 15 hodnoceními. Pracuje jako OSVČ a nejčastěji ho potkáš na trase mezi Prahou a Novým Borem, odkud pochází.

Jak můžeš úroveň ambasadora získat?

Ambasador je jedním z nejzkušenějších členů na BlaBlaCaru, který spolujízdou cestuje často a snaží se ostatním členům komunity jít příkladem. Je třeba mít vyplněný profil, ověřené kontakty, získat více než 12 kladných hodnocení a prožít s BlaBlaCarem více než 1 rok.

Pokud sis ještě nevyplnil profil, tak vzhůru do toho! Můžeš se posunout o kousek blíže k ambasadorskému titulu už teď. Více informací o úrovních zkušeností si můžeš přečíst v tomto článku.


Chceš se zapojit?

Poděl se s námi o tvůj příběh!

Find out more about

Důvěra

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride