Nejlepší momenty letošní BlaBlaTour

Nejlepší momenty letošní BlaBlaTour

Na BlaBlaTour 2016 jsme se potkali se členy BlaBlaCaru v Česku i z ostatních zemí. Mrkni na video a zúčastni se dalšího setkání.

#BlaBlaTour2016

Během posledních měsíců jsme navštívili více než 90 měst v 17 zemích s jediným cílem: poznat naše členy. V Česku jsme BlaBlaTour pořádali v květnu v Praze ve Žlutých lázních. Děkujeme ještě jednou všem, kdo přišli! :) Pokud jsi to nestihl, nezoufej – v září chystáme menší setkání v Brně.

Naše komunita je různorodá. S radostí jsme si vyslechli zpětnou vazbu a sledovali, jak nadšeně se seznamujete během her nebo sportovních aktivit. Dozvěděli jsme se spoustu skvělých zážitků ze spolujízdy, které naši členové nosí v srdci.

Připravili jsme krátké vzpomínkové video. Mrkni na něj, možná se v něm najdeš:

Některé příběhy našich členů:

ana

Čas mi utekl tak rychle, že jsem si ani nevšimla! – Brazílie

Na BlaBlaTour jsem cestovala spolujízdou s týmem BlaBlaCaru! Jeli ze Sao Paulo do Rio de Janeiro a už v autě jsme si užili skvělou zábavu.
- ANA

Podle Camily z našeho týmu je Ana skvělá fotografka a během cesty podělila se o řadu příhod ze svého pracovního i osobního života. “Stačilo pár chvil v autě a všichni jsme se cítili jako staří přátelé,” říká Camila z brazilského BlaBlaCaru.

ekaterina

BlaBlaCar je moje inspirace. – Rusko

Díky BlaBlaCaru jsem poznala lidi s neuvěřitelnými příběhy, kteří mě inspirovali k návštěve dosud nepoznaných míst a vyzkoušení nových zážitků. Pro mě je BlaBlaCar nejen způsob dopravy, ale hlavně za zdroj inspirace.
- EKATERINA

luca

Najdivnější věc během spolujízdy? Kufr plný kanárků! – Itálie

Pocházím z Milána a často cestuji. Pracoval jsem v Brazílii a zrovna teď žiji v Lisabonu. Ale ať už jsem kdekoliv, vždy používám BlaBlaCar. Jednou jsem cestoval s kufrem plným kanárků! Nedělám si srandu. Řidič byl majitel zverimexu a v kufru převážel čtyři pračí klícky.
- LUCA

Potkáme se v Brně!

Do další BlaBlaTour zbývá spousta času. Rádi bychom se s tebou potkali už dřív, co tak ve čtvrtek 22. září v podvečer v Brně? Zveme tě na dobré pití, jídlo a především pokec o spolujízdě. Chybět nebudou ani seznamovací hry a kvíz :)

Registruj se na brněnský BlaBlaTime

Kapacita je bohužel omezena, 20 vybraných účastníků budeme kontaktovat s přesným místem konání.

Jak to vypadalo na BlaBlaTour 2016 v Česku a na Slovensku?


Přidej se k nám a cestuj spolujízdou třeba už zítra!

Najdi jízdu         Nabídni jízdu

Find out more about

Akce

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride