3 otázky pro Michala, ambasadora BlaBlaCaru

3 otázky pro Michala, ambasadora BlaBlaCaru

Seriál o našich ambasadorech ti představuje řidiče Michala, který jezdí na trase Praha – Uherské Hradiště. Nejdůležitější je pro něj pohodlí cestujících.

Ambasador je jedním z nejzkušenějších členů na BlaBlaCaru, který spolujízdou cestuje často a snaží se ostatním členům komunity jít příkladem. Aby ses jím stal také, je třeba mít vyplněný profil, ověřené kontakty, získat více než 12 kladných hodnocení a prožít s BlaBlaCarem více než 1 rok.

Ambasador BlaBlaCaru Michal

Představujeme ti Michala (29 let), který získal celkově přes 75 hodnocení. Nejčastěji se pohybuje mezi Prahou a Uherským Hradištěm. V Praze přes týden pracuje, o víkendu vyráží do UH na odpočinek  a za rodinou.

ambasador blablacaru

Michale, co je podle tebe skvělého na tom být ambasadorem?

Ahoj, v první řadě chci poděkovat za pozvání do BlaBlaLife. Jsem rád, že se můžu podělit o svůj názor s ostatními členy BlaBlaCaru. Skvělého na tom, být ambasadorem, je v první řadě určitý pocit. Z mého pohledu pocit, který značí člověka, který má nějakou zkušenost, resp. praxi, na kterou se v dnešní době přihlíží víc a víc. Ambasador by měl jít příkladem především v roli řidiče (z tohoto pohledu to taky beru já, 99 % jízd uskutečňuji jako řidič). Jako ambasador se snažím cestující nezklamat a nabídnout něco víc, než ostatní.

Proč si myslíš, že si spolujízdu s tebou spolucestující užívají?

Před každou jízdou důkladně vyčistím interiér vozidla tak, aby bylo vše nejlépe na 100 %. Nesnesl bych, kdyby člověk, který se se mnou dělí o náklady spojené s jízdou, jel v nějakém nepořádku/nevhodném prostředí. Člověk se při cestování musí cítit uvolněně a příjemně. Přeci jen v pátek jede většina lidí přímo z práce. Jízda pro spolucestující je vlastně ten první okamžik po celém týdnu, kdy si chtějí odpočinout. Proto se tenhle pocit snažím vyvolat v autě, kdy to lidem mohu nabídnout.

Styl jízdy má každý člověk jiný, já se snažím jezdit bezpečně, ale zároveň tak, že minimálně musím splnit čas jízdy. Pokud vím, že cesta bude špatná (povětrnostní podmínky, D1), cestující informuju před jízdou o pravděpodobnosti změny příjezdu. V autě poskytuji cestujícím internetové připojení. Myslím že by to měl dnes být standart, pokud chceme nějak „konkurovat“ s hromadnou dopravou na dálkové jízdy.

Jaké je podle tebe nejlepší konverzační téma do auta?

V autě to vždy vyplyne tak nějak samo. Myslím, že nejčastějším tématem je práce, proč vlastně ne… V práci tráví většina lidí nejvíce času, pohled na jiné obory a zkušenosti ostatních lidí je k nezaplacení. Ukazuje nám to pohled, že se máme dobře, nebo že bychom možná mohli v životě něco změnit. Já jsem v autě poznal hodně lidí, dokonce i takové, se kterými jsem začal spolupracovat a navzájem využíváme svých služeb.

A jako bonus nakonec… Jaký je Michalův tip pro pohodovou spolujízdu?

Prostě se uvolnit, nemyslet na žádné negativní věci, které nás mohou uvádět do rozpaků, a přizpůsobit styl jízdy nebo náladu v celém autě. Když už má cestující špatnou náladu, tak je nejlepší se prospat. Když u mě člověk v autě usne, dává mi to spíše pozitivní signál, protože si myslím, že člověk usne jen tehdy, když je přesvědčený, že jej dovezu do cíle v pořádku.

V závěru chci poděkovat za rozhovor a těším se na všechny mé další spolucestující! Michal

ambasador blablacaru

Jaké jsou výhody ambasadorů na BlaBlaCaru?

Ambassadors Advantages: carAmbasadoři získávají nové spolucestující jednodušeji
Čím více hodnocení máš, tím důvěryhodnější osobou pro ostatní členy komunity jsi. Pokud jsi řidič, rychleji zaplníš volná místa v autě. V případě cestujícího ti většina řidičů rychleji potvrdí rezervaci.


Ambassadors Advantages: GiftAmbasadoři od nás získávají speciální bonusy
S našimi ambasadory nejdříve konzultujeme nové úpravy na webu, stejně tak od nás jako první dostávají partnerské dárky.


Ambassadors Advantages: VIPPozvánky na členská setkání BlaBlaCaru a další akce!
Naše ambasadory také upřednostňujeme při potvrzování účasti na setkáních a dalších akcích BlaBlaCaru.


Chceš se stát ambasadorem?

Vyplň si svůj profil!

Find out more about

Medailonky

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride