3 otázky pro Petra, ambasadora BlaBlaCaru

3 otázky pro Petra, ambasadora BlaBlaCaru

Seriál o našich ambasadorech ti představuje cestujícího Petra, který se nejčastěji pohybuje na trase mezi Prahou, Mladou Boleslaví a Havlíčkovým Brodem.

Ambasador je jedním z nejzkušenějších členů na BlaBlaCaru, který spolujízdou cestuje často a snaží se ostatním členům komunity jít příkladem. Aby ses jím stal také, je třeba mít vyplněný profil, ověřené kontakty, získat více než 12 kladných hodnocení a prožít s BlaBlaCarem více než 1 rok.

Ambasador BlaBlaCaru Petr

Představujeme ti Petra (29 let), který získal celkově přes 46 hodnocení. Nejčastěji cestuje na trase Praha – Mladá Boleslav a Praha – Havlíčkův Brod jako cestující. Sám o sobě říká, že je IT Jablíčkář, vodní skaut, knihomol, ekolog, vegetarián a cyklista.

petr ambasador

Petře, co je podle tebe skvělého na tom být ambasadorem?

Necítil jsem potřebu se jím stát. Ale stalo se, nelituju toho, protože mi to přineslo nové tváře, které potkávám rád a často. Což asi značí, jak super komunita se v ČR okolo spolujízd vytvořila. Je to jen dobře, protože auta nejezdí často téměř prázdná a smutně nevyužitá. Spolujízdu využívám pouze jako neřidič zhruba od 2011, což pro mě byla doba, kdy jsem se konečně dostal do vysněné Prahy, kde je všude blízko. Pro mě jsou spolujízdy mnohem zábavnější a levnější než pouhé dojíždění vlakem či busem.

Proč si myslíš, že si spolujízdu s tebou spolucestující užívají?

Protože jsem všude přesně a nejlépe předem. Rád se bavím, ač někdy člověk dojíždějící denně do Škodovky musí ráno dospávat deficity. A i proto mám hodnocení jen 4,8, protože občas jsem fakt nemluvný.

Jaké je podle tebe nejlepší konverzační téma do auta?

Takové, které s ohledem na množství tmy dokážou obsáhnout všichni členové posádky bdící a neruší spící. Ale konkrétní třeba: Co člověk vystudoval, Co dělá teď a čemu se hodlá věnovat v nejbližších měsících.

A jako bonus nakonec… Jaký je Petrův tip pro pohodovou spolujízdu?

Chcete být ambasadorem/-kou? Pak, ať míříte kamkoliv, hledejte nebo nabízejte primárně zde a užívejte si tu radost, když potkáte někoho nového, se kterým prožijete setkání, které by se jinak ani nemuselo stát. Nasbíráte tím mnoho hodnocení za poměrně krátký čas a zábava je téměř zaručena.

petr ambasador blablacaru

Jaké jsou výhody ambasadorů na BlaBlaCaru?

Ambassadors Advantages: carAmbasadoři získávají nové spolucestující jednodušeji
Čím více hodnocení máš, tím důvěryhodnější osobou pro ostatní členy komunity jsi. Pokud jsi řidič, rychleji zaplníš volná místa v autě. V případě cestujícího ti většina řidičů rychleji potvrdí rezervaci.


Ambassadors Advantages: GiftAmbasadoři od nás získávají speciální bonusy
S našimi ambasadory nejdříve konzultujeme nové úpravy na webu, stejně tak od nás jako první dostávají partnerské dárky.


Ambassadors Advantages: VIPPozvánky na členská setkání BlaBlaCaru a další akce!
Naše ambasadory také upřednostňujeme při potvrzování účasti na setkáních a dalších akcích BlaBlaCaru.


Chceš se stát ambasadorem?

Vyplň si svůj profil!

Find out more about

Medailonky

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride