Zahaj letní sezónu s BlaBlaCarem na Beats for Love Pepino!

Zahaj letní sezónu s BlaBlaCarem na Beats for Love Pepino!

Sluneční paprsky hřejí čím dál víc. Dny se mílovými kroky prodlužují. Je tu léto a s ním i festivalová sezóna 2016!

S BlaBlaCarem se vydáme na druhý konec republiky už 30. června až 2. července. Pro všechny milovníky taneční hudby se v Ostravě totiž koná Beats for Love Pepino – největší taneční festival v srdci Evropy! A my budeme i s naším stanem u toho.

Nechceš chybět?

Získej exkluzivní prioritní parkování u BlaBlaCar VIP!

Jak na to?

  • Registruj se a vypiš novou jízdu na festival Beats4Love na www.blablacar.cz nebo pro zpáteční cestu
  • Do poznámky k jízdě přidej tag #Beats4Love
  • Čím více lidí v autě budeš mít, tím větší šanci na získání prioritního parkování u vchodu máš!
  • Dne 26.6. vybereme 20 nejúspěšnějších cestovatelů spolujízdou a pošleme jim parking pass
  • Jako bonus jednoho vítěze odměníme 2 lupeny na festival!

B4L-parking

HVĚZDY VŠECH TANEČNÍCH STYLŮ

Festival Beats for Love Pepino v posledních týdnech zveřejnil mnoho nových zahraničních headlinerů a splňuje tak slib o dvojnásobně kvalitnějším line-upu oproti předchozímu ročníku.

Jednou z největších hvězd je holandský hardcore umělec Angerfist. Ten se několik let po sobě objevuje v nejprestižnější světové djské anketě DJ Mag na předních místech. Světové jméno se objevuje i na jednom z nejoblíbenějších pódií, které se zaměřuje na drum and bass. Do srdce Evropy přiletí anglický projekt Sigma jež vydal spousty hitů, které boří všechny světové hitparády. Pro mnohé je oznámení tohoto umělce splněným snem!

Fanoušci se však můžou těšit i na nejlepšího světového beatboxera. V Ostravě se vůbec poprvé objeví Beardyman. Poprvé zde ale nebude jen on a festival s těmi NEJ neskončil. House stage letos bude vládnou král house music Mark Knight. Na své si však přijdou i milovníci electro house, bigroom a trance, protože na EDM and Trance stage byli oznámeni komerčně populární Mike Candys, Arno Cost z Francie, který spolupracoval i s Davidem Guettou, či skotský Mark Sherry, spolupracující pro změnu s velikánem trance music Arminem van Buurenem.

poster-final-res

Aktuální cena vstupenek je 300 Kč na celý festival a to stejně jako každý rok slibuje perfektní zábavu v Industrial parku Dolní Vítkovice, nabitou skvělou hudbou, atmosférou a sluncem. Kompletní soupis jmen najdeš buď na webu www.b4l.cz nebo na oficiální facebook události akce.

Cesta na festival

Lístky na letošní Beats For Love tě už hřejou v kapse a zrovna přemýšlíš, jak se dostat na místo? Jednoduché, rychlé a levné spojení ti nabízí BlaBlaCar!

► Hledáš cestu? Vyhledej si požadovanou trasu v nabídce jízd, domluv se s řidičem a cestuj na Beats For Love, rychle a pohodlně.

► Nabízíš místo? Pokud do Ostravy bereš svoje auto, nabídni volná místa a domluv se s cestujícími na sdílení nákladů.

Spolujízda v mobilu

Spolujízdu si můžeš pohodlně domluvit i na cestu domů. Stáhni si appku pro Android nebo iOS se všemi klíčovými funkcemi do mobilu zdarma a měj BlaBlaCar u sebe.

FBPost_900x900_1 post-CZ-res

Find out more about

Festivaly

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride