Hradcem bude znít AIR Festival a Hip Hop Kemp

Hradcem bude znít AIR Festival a Hip Hop Kemp

Je tu léto a s ním i festivalová sezóna 2016! Inspiruj se našimi tipy a potkej BlaBlaCar osobně.

Léto je v plném proudu a s ním i festivalová sezona. Minimálně v Hradci Králové se toho bude dít opravdu hodně! S BlaBlaCarem a naším stanem se vypravíme na populární Hip Hop Kemp 17. – 21. srpna, největší hip hopový svátek ve střední Evropě. Pro příznivce taneční hudby máme tip ještě na jednu událost, která se koná o týden dříve na stejném místě – AIR Festival.


Získej exkluzivní parkování! Vypiš spolujízdu na Hip Hop Kemp na BlaBlaCar.cz s tagem #HHK, pro 50 nejrychlejších máme 50 volných míst blízko vstupu do areálu festivalu.

Najdi jízdu         Nabídni jízdu


AIR festival a Martin Garrix

Čtvrtému ročníku AIR Festivalu bude vévodit Martin Garrix, který byl ve svých dvaceti letech vyhlášen nejprestižnějším tanečním časopisem DJ MAG celosvětově třetím nejlepším DJem roku 2015.

Garrix vystoupí v královéhradeckém Festivalparku 13. srpna. Za všechny ostatní hvězdy jmenujme Don Diabla, Quintina a D.O.D, duo Holl & Rush, Looperse, dvojici Tom & Jame a Jaggs z Nizozemí, Belgičana Sema Thomassona, britského DJe a producenta Matta Nashe, Tobyho Greena z Dánska, Francouze Sebastiena Michela alias UVB, zakladatele techno labelu Mord – Bas Moye nebo singapurskou krásku Gayle San, zástupce české scény Johna Cultera, Marinos Caswell, Andreho Moretti, Melvina Coxxe nebo Ladidu.

Kompletní line up je k dispozici na www.airfestival.cz, kde lze také zakoupit vstupenky.

Festival_Facebook_Partnership-AF

Hip Hop Kemp slaví 15 let!

Hip Hop Kemp – jedna z největších hiphopových akcí na světě, kterou televizní společnost CNN zařadila mezi 50 nejlepších festivalů planety, oslaví letos v srpnu 15 let své existence.

Velkolepá oslava potrvá tři dny (od 18. do 20. srpna) a místo občanky festival dostane hvězdné gratulanty s legendami amerického rapu Method Manem & Redmanem z ikonických Wu-Tang Clan v čele.

Českou live premiéru si v srpnu ve Festivalparku odbude Machine Gun Kelly – fanouškům lépe známý jako MGK. Kromě něho se z mladých, kterým je ale předpovídána velká budoucnost, na festivalu objeví The Underachievers z New Yorku, mladičký A-F- R-O a v neposlední řadě nový objev Dr. Dreho Anderson .Paak.

Vstupenky na Hip Hop Kemp 2016 koupíš online na www.hiphopkemp.cz nebo v kamenných obchodech.

Získej exkluzivní parkování! Vypiš spolujízdu na Hip Hop Kemp na BlaBlaCar.cz s tagem #HHK, pro 50 nejrychlejších máme 50 volných parkovacích míst blízko vstupu do areálu festivalu.

HHK2015

Cesta na festival

Jednoduché, rychlé a levné spojení ti přináší BlaBlaCar!

► Hledáš cestu? Vyhledej si požadovanou trasu v nabídce jízd, domluv se s řidičem a cestuj na festivaly, rychle a pohodlně.

► Nabízíš místo? Pokud do Hradce bereš svoje auto, nabídni volná místa a domluv se s cestujícími na sdílení nákladů.

Spolujízda v mobilu

Spolujízdu si můžeš pohodlně domluvit i na cestu domů. Stáhni si appku pro Android nebo iOS se všemi klíčovými funkcemi do mobilu zdarma a měj BlaBlaCar u sebe.

Find out more about

Festivaly

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride