Další várka tuzemských letních festivalů s BlaBlaCarem

Další várka tuzemských letních festivalů s BlaBlaCarem

Užij si pohodlnou, levnou a rychlou dopravu na některý z festivalů jako Hip Hop Kemp, AIR Festival nebo Mácháč. Potkej další parťáky už cestou!

Řidiči, kteří nabídnou svou jízdu na některý z letních festivalů, mohou ušetřit až 75 % nákladů na palivo. Když zaplní volná místa v autě, spolucestující jim pak přispějí značnou částku na cestu. Cestující, kteří se na festival chtějí dostat, zase mohou cestovat levněji, rychleji a pohodlněji než hromadnou dopravou. Například na TrutnOFF tak můžeš jet z Prahy jen za 100 Kč.

To hlavní? Potkáš parťáky už na cestě!

Poznávání nových lidí je jedna z věcí, kterou na letních fesťácích milujeme nejvíce. S BlaBlaCarem potkáš festivalové nadšence už cestou a zábava začne ještě dřív, než dorazíš na místo.

Najdi jízdu         Nabídni jízdu

Tipy na nej festivaly druhé půlky léta:

Sázavafest: 4.-6. 8., Světlá nad Sázavou

Šestnáctý ročník Sázavafestu se již po čtvrté uskuteční v zámeckém lesoparku ve Světlé nad Sázavou. Festival nabídne to nejlepší z české a zahraniční scény jako Chinaski, No Name, Monkey Business, Mig 21, Petr Kolář, Ewa Farna, Majk Spirit (SK), Ine Kafe (SK), Jelen, Michal Hrůza, Xindl X, Wohnout, Sto zvířat, Vladimír 518, Slza, Voxel, Sebastian a spousty dalších kapel.

sazavafest svetla CZ

High Jump: 5.-6. 8., Hřiměždice u Příbrami

Otevřené mistrovství České republiky v extrémních skocích do vody ve volné přírodě, známé ve světě jako cliffdiving, se uskuteční v žulovém lomu v Hřiměždicích u Příbrami v Pátek 5. 8. a v Sobotu 6. 8. 2016. Na dechberoucí akrobatické kousky a pohodou nabité odpoledne naváže večírek, o kterém se bude celý rok vyprávět. DESPERADOS HIGH JUMP není festival, DESPERADOS HIGH JUMP je výjimečnou událostí léta, spojení sportu a zábavy, inspirace pro všechny věkové kategorie.

highJump hrimezdice CZ

Brutal Assault: 10.-13. 8., Josefov u Jaroměře

Špička světové metalové scény opět zamíří do barokní pevnosti Josefov u Jaroměře. V termínu od 10. do 13. srpna se zde odehraje už jedenadvacátý ročník prestižního festivalu Brutal Assault.

BrutalAssault josefov CZ

Trutnoff: 18.-21. 8., Trutnov

Kdo nezažil – neuvěří… a kdo zná, tak nedá na jedinečnou atmosféru tohoto festivalu dopustit. Indiánské Wakan-Tanka opět zazní nad podhorským ležením. Český Woodstock bude věnován nedožitým osmdesátinám svého náčelníka. Festivalové Pow-Wow TrutnOFF bude oslavou s různorodým hudebním doprovodem.

trutnoff trutnov CZ

Finlandia Mácháč 19.-20. 8., Doksy u Máchova jezera

Největší domácí taneční open air festival vstupuje do šestnáctého ročníku. Festival Finlandia Mácháč, který se koná tradičně na pláži Klůček u břehu Máchova jezera, přivítá koncem srpna všechny fanoušky elektronické hudby, aby jim nabídl ty nejlepší zahraniční a domácí umělce elektronické taneční scény.

machac doksy CZ

Find out more about

Festivaly

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride