5 TOP destinací na romantický víkend

5 TOP destinací na romantický víkend

Valentýn je za dveřmi a ty určitě přemýšlíš, čím překvapit svou drahou polovičku. Zážitky jsou k nezaplacení a zůstávají v našich vzpomínkách po celý život. Co takhle naplánovat romantický víkend?

Přinášíme ti 5 tipů, kam na romantický víkend v Evropě. Při plánování cesty nezapomeň mrknout na nabídku nebo vypsat volná místa v autě na www.BlaBlaCar.cz. Třeba už cestou potkáte další zamilované hrdličky! :)

PAŘÍŽ

Pariz Eiffel
Zdá se to být trochu klišé, ale celá Francie je synonymem romantiky, lásky a módy. Zvolit Paříž jako valentýnskou destinaci je rozhodně trefa do černého. Dopřejte si se svou polovičkou sklenku dobrého vína na břehu Seiny nebo se projděte ruku v ruce pod impozantní Eiffelovkou. Pokud chceš svou polovičku odzbrojit, rozhodně ji vezmi do části zvané Montmartre.

Spolujízdy do Paříže najdeš na BlaBlaCaru už kolem 600 Kč.

BENÁTKY

Benatky, tip na romantický vikend

V únorovém veselí masopustů a maškarních plesů nesmíme zapomenout na Benátky. Za masopustní maskou se v něm totiž skrývá jedno z nejromantičtějších měst Itálie. Gondoliéři, srdcervoucí italské árie, vynikající víno a restaurace, které vás svou vůní budou lákat na každém kroku. Nezapomeň se zastavit na náměstí Svatého Marka!

Spolujízdou se do Benátek dostaneš i za 400 Kč.

PRAHA

Praha, tip na romantický vikend

Abyste zažili romantický víkend, nemusíte nutně vytáhnout paty z Česka. Praha bývá obecně označována jako jedno z nejkrásnějších měst na světě. Tak proč neslavit Valentýna zrovna tady? Praha je sama o sobě srdce Evropy, matka měst. Co možná nevíš, je, že historické centrum Prahy bylo uvedeno na seznam UNESCO v roce 1992 a se svými 866 hektary je na seznamu také největším.

Vyber si ze stovek nabídek spolujízd na www.BlaBlaCar.cz.

BUDAPEŠŤ

budapest, tip na romantický vikend

Hlavní město Maďarska je na první pohled docela podobné Praze. Na druhý pohled však zjistíš, že je maďarská metropole daleko temperamentnější. Za ohnivost tohoto města i samotných Maďarů mohou jejich pálivé pokrmy, jimiž jsou proslulí. Žár divoké Budapešti doporučujeme zažehnat sladkým tokajským vínem.

Pokud se tedy chystáte se svou polovičkou zahřát, do Budapešti se spolujízdou dostanete z Prahy i za 500 Kč.

LONDÝN

Londyn, tip na romantický vikend

V Londýně se skvěle nakupuje, kulturní život téměř nikdy nespí a kde jinde se ti poštěstí potkat na ulici Hugha Granta nebo Emmu Watson? Britská perla mezi městy vůbec není tak chladná a neosobní, jak se o ní traduje. Londýn je velmi “přítulné” místo oplývající skvělými kavárnami, restauracemi a kluby. Okouzli svou polovičku nezapomenutelnými výhledy na panoramata Londýna třeba během valentýnské večeře.

Do Londýna se pohodlně dostaneš spolujízdou už kolem 900 Kč.

Tak, kam vyrazíš na romantický víkend? :) Ať je to kamkoliv, nezapomeň, že nejkrásnější dárek je přece jen osobní setkání!

Find out more about

Víkend

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride