Nové jarní vychytávky!

Každé dva týdny, s novou aktualizací aplikace BlaBlaCaru, přicházejí i drobné vychytávky naší platformy.

Některé vychytávky jsou menší a vylaďují spíš technické parametry, jiné zásadně ovlivňují fungování BlaBlaCaru nebo pomáhají zefektivnit domlouvání spolujízdy. Pokud sis jich ještě nestačil všimnout, přinášíme ti jejich seznam. Určitě se budou hodit!

vychytávky

FUNKCE MAX. 2 VZADU

Velmi oblíbenou se stala nová funkce max. 2 vzadu. Jako řidič označíš, že nabízíš vzadu pouze 2 volná místa. Jako cestující si vyhledáš jen ty jízdy, které ti zaručí, že na zadních sedadlech se ti bude cestovat pohodlně.

JEDU/NEJEDU PO DÁLNICI

Díky zaškrtávacímu poli při vypisování jízdy můžeš nově uvést, jestli se chystáš jet po dálnici nebo ne. Google Mapy tuto informaci vezmou v potaz a při zobrazení jízdy na mapě mohou přesněji stanovit čas příjezdu do cílové destinace.

ÚPRAVA PRAVIDELNÉ JÍZDY

Především těm řidičům, kdo pravidelně dojíždějí do práce, pomůže editace jednotlivé jízdy z šablony pravidelných. Potřebuješ změnit termín odjezdu jedné jízdy? Není problém!

FILTR DÁMSKÉ SPOLUJÍZDY VE VYHLEDÁVÁNÍ

Zjednodušili jsme vyhledávání pro dámy, které upřednostňují cestovat se ženami. Díky filtru tak hned zjistíš, ve kterém autě se rozjede dámská spolujízda!

Na dalších úpravách i nadále pracujeme. Děkujeme, že s námi všechny nápady sdílíte. Další náměty nám můžeš posílat na www.blablacar.cz/kontakt.

Find out more about

Novinky

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride