Všimni si nových úprav na BlaBlaCaru

Všimni si nových úprav na BlaBlaCaru

Po spuštění BlaBlaCaru v Česku jsme během prvních týdnů zaznamenali požadavky na úpravy a nové funkcionality, které našim členům chyběly.

zadane upravy - banner

Přinášíme ti jejich soupis, tak je neváhej vyzkoušet! Používání spolujízdy ti určitě více usnadní a zpříjemní. Všechny tyto úpravy jsou k dispozici na webu a mobilním webu www.BlaBlaCar.cz. Postupně už by měly být k dispozici také v aplikacích pro Android a iOS, tak si prosím tu svou aktualizuj na nejnovější verzi.

  • PRAVIDELNÉ JÍZDY

Nyní můžeš vkládat pravidelné jízdy na jedno kliknutí. Zadáš odkud a kam se chystáš a pak si vybereš, které dny cestu opakuješ. Spolujízd se ti najednou může vypsat až 60 na maximálně 3 měsíce dopředu.

  • NEPOVINNÁ POZNÁMKA K JÍZDĚ

Informační poznámka u jízdy je nyní nepovinná. Její vyplnění doporučujeme, spolucestující ho ocení – ale i bez sepsané poznámky můžeš jízdu zveřejnit.

  • ÚPRAVA CENY ZA ÚSEK

Při jízdě s více zastávkami na kratší trase se součtem úseků cena nadměrně zvýšila. Z tohoto důvodu byla minimální cena za úsek v naplánované jízdě snížena z 25,- Kč na 10,- Kč.

  • FILTR DATUMU V APPCE

V aplikaci BlaBlaCar můžeš filtrovat jízdy nyní i podle data. Filtr by měl být k dispozici v obou aplikacích, prosím stáhni si nejnovější verzi.

  • ÚPRAVA CENY ŘIDIČEM

Kroky v ceně jízdy jsme zmenšili na 5 Kč (z původních 10 Kč).

Na dalších úpravách budeme postupně pracovat. Děkujeme, že s námi všechny nápady sdílíte. Další náměty nám můžeš posílat na www.blablacar.cz/kontakt.

blablacar avatar

Find out more about

Novinky

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride