Pro partnery

Dej si widget BlaBlaCaru na svůj web

Nabídni jízdu – widget pro řidiče

Tady je kód, který vložíš na své stránky:

<iframe src="//www.blablacar.cz/widget/CZ_WIDGET_DRVR" style="border:0px; padding:0px;" width="180px" height="270px" frameborder="0" scrolling="no"></iframe><a href="//www.blablacar.cz?comuto_cmkt=CZ_WIDGET_DRVR">Blablacar.cz</a>

Widget pro řidiče se hodí v případě, že návštěvníci tvých stránek mají vlastní auta a plánují cestu na delší vzdálenost, třeba zrovna na tvou akci. Díky němu mohou řidiči nabídnout volná místa v autě. Ušetří náklady na pohonné hmoty – podělí se o ně s cestujícími. Už jen tím, že návštěvníkům stránek nabídneš možnost využít volná místa v autě, také pomáháš snižovat množství emisí a škodlivin vypuštěných do ovzduší. Kromě nebudeš mít na tvé akci parkoviště nacpané k prasknutí!

Vyzkoušej si – vypiš místo odjezdu a příjezdu a je to!

Najdi jízdu – pro cestující

Kód, který vložíš na své stránky:

<iframe src="//www.blablacar.cz/widget/CZ_WIDGET_PSGR" style="border:0px; padding:0px;" width="180px" height="270px" frameborder="0" scrolling="no"></iframe><a href="//www.blablacar.cz?comuto_cmkt=CZ_WIDGET_PSGR">Blablacar.cz</a>

Tento widget se hodí pro všechny, kdo neplánují cestovat vlastním vozem, ale hledají různé možnosti dopravy. Dobře funguje, když jej vložíš na stránku s informacemi o dopravě, nebo jako tip, jak se dostat na místo. Na jedno kliknutí umožní tvým návštěvníkům vyhledat si trasu a zajistit si levnější a pohodlnější cestu (na některých trasách je spolujízda i o polovinu levnější než vlak).

Pro koho jsou widgety BlaBlaCaru?

Kdokoliv si je může stáhnout a používat bezplatně. Speciálně se hodí pořadatelům různých akcí, které lákají stovky a tisíce návštěvníků, nebo třeba univerzitám, turistickým destinacím atd.

Proč je spolujízda důležitá?

Tím, že umístíš widget pro spolujízdu na svůj web, nabízíš návštěvníkům možnost dopravy, kterou jistě ocení. Kromě toho ale dáváš najevo, že podporuješ efektivní a ekologický způsob cestování. A to je skvělé pro tvou akci, návštěvníky i pro celou planetu!

Skvělé! Jak můžu dostat svůj widget?

Nahoře sis mohl všimnout jednotlivých kódů. Vyber si, který se ti hodí (klidně oba dva) a vlož iframe do kódu svých stránek. Pokud budeš mít trable, neváhej se na nás obrátit na martina.cmielova(zavináč)blablacar.com.

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride