Vydej se na Majálesy s BlaBlaCarem!

Vydej se na Majálesy s BlaBlaCarem!

Je tu jaro, slunce a s ním i oblíbený studentský festival Majáles. Ve třech českých městech – v Praze, Brně a Hradci Králové se uskuteční oslavy a průvody spojené s vítáním jara, jež vyvrcholí open air festivaly s nadupaným hudebním programem a lákavými interprety. Nejsi místní? Domluv si spolujízdu s BlaBlaCarem!

V každém městě se už od začátku dubna můžeš těšit na široký program spojený s doprovodnými akcemi jako je stavění májky, sportovní turnaje, souboje kapel nebo volba krále festivalu Majáles. Hlavní den oslav pak zahájí tradiční majálesový průvod, během kterého studenti procházejí za doprovodu alegorických vozů historickým centrem a míří vstříc samotnému areálu festivalu.

prazsky-majales

Účast na majálesových pódiích letos potvrdily kapely jako Kryštof, Mandrage, Horkýže Slíže, Wohnout, Xindl X, UDG, Vypsaná Fixa, Rybičky 48, Jelen, Sto Zvířat, Majk Spirit, Kontrafakt, Paulie Garand, Skyline, ATMO music, Slza a Voxel.

Kdy a kde se Majáles letos koná?

Pokud nejsi místní, nezoufej. S BlaBlaCarem si můžeš domluvit spolehlivou spolujízdu! Díky ní ušetříš za cestu a ještě poznáš stejně naladěné lidi, jako jsi ty.

TIP: Stáhni si appku BlaBlaCaru do mobilu a domluv si spolujízdu operativně i na místě.

brnensky-majales

Find out more about

Festivaly

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride